” prettig in de omgang en een vakvrouw “

Daar sta je dan, je huis verkopen waar je ruim 25 jaar met je gezin in hebt gewoond, vol herinneringen, in plek en spullen. Maar ja, je weet dat je afscheid moet nemen en hoe doe je dat dan respectvol, naar jezelf toe, maar ook zo pragmatisch mogelijk? Dan bel je Heleen Zomers van Let’s Get Organised.  Heleen heeft een methode om met je mee te denken, initiatief te nemen en in de keuze stress en verhuis chaos orde te scheppen en prioriteiten te stellen. Ze doet dat betrokken, met empathie en zeer praktisch. De juiste combi die wij nodig hadden. In plaats van chaos in ons hoofd en hart hielp ze ons om orde te scheppen, keuzes te maken en weg te doen wat weg kon, iets wat onze stress snel verlaagde en we daardoor brain space hadden om goede keuzes te maken. Resultaat: Kilos minder mee te verhuizen, selecties gemaakt zodat we geen onzin dingen meenemen en begeleid op een heel prettige en constructieve manier. Zorg dat je haar in huis haalt als jij gaat verhuizen of om een andere reden door je spullen wilt gaan. Heleen is heel prettig in de omgang en een vakvrouw. Aanrader!

” we zouden haar zo weer inhuren! “

Na 28 jaar besloten wij een aantal maanden geleden ons grote huis te verkopen en kleiner te gaan wonen. Dit noodzaakte ons te ‘ontspullen’. Dat lukte niet goed, we schoven de beslissingen hierover voor ons uit. Toen lazen we in NRC een interview met opruimcoach Heleen. Gegoogeld, contact gelegd en een afspraak gemaakt om kennis te maken: dat klikt (heldere regels, strakke afspraken), dus gaan we met elkaar in zee en daar hebben we geen moment spijt van gehad!
Dankzij Heleen hebben we in korte (!) tijd opgeruimd, geordend, dingen weggegooid, naar de kringloop gebracht, op Marktplaats gezet, opgeslagen (we moeten nog verbouwen) en ook meegenomen. Heleen bracht rust en overzicht en zorgde ervoor dat de vaart erin bleef, zonder dat het voor ons té snel ging. Bovendien was het ook nog gezellig. We zouden haar zo weer inhuren!

” handige tips & tricks “

Heleen heeft mij goed geholpen met het organiseren van mijn huis! Ontzettend fijn zo iemand die moeiteloos orde in de chaos weet te scheppen. Niet alleen met handige tips & tricks, maar ook door samen met mij de handen uit de mouwen te steken. Enorme stimulans en inspiratie!

” geeft enorm veel rust “

Heleen heeft mij eindelijk een opgeruimde en overzichtelijke kledingkast gegeven! Ze heeft mij super geholpen met het maken van keuzes in ‘wat kan weg, wat mag blijven?’ zonder spijt achteraf. Mijn kast is nu overzichtelijk en ik kan meteen zien wat ik wel/niet heb zodat ik geen overbodige aankopen meer doe. Ik heb handige stapeltjes, opbergboxen, hangers en haken. Het werkt zo goed voor mij, dat mijn kast na 6 maanden nog steeds opgeruimd is. Het feit dat klus nu eindelijk van mijn to-do-lijst kan, geeft ook nog eens enorm veel rust.

” aanpak werkt echt”

“Enorm dankbaar voor de hulp van Heleen! Ik was zelf het overzicht compleet kwijt en ik wist niet waar ik moest beginnen. Heleen heeft me echt enorm geholpen! Haar doelgerichte en schematische aanpak werkt echt. Ik heb er ook echt vertrouwen in dat ik het zo kan houden. Dankjewel Heleen!

” liefdevol, maar toch resoluut “

Heleen brengt orde in chaos, ik ben heel erg blij dat zij mij geholpen heeft. Wij hebben de verschrikkelijke ophoopruimtes aangepakt, denk aan een zolder, kelder en garage. En wat een ruimte en orde is er gekomen. Heleen gaat met een liefdevolle maar toch zeer resolute manier te werk, we hebben ontzettend veel weggedaan. Dankjewel voor je hulp. Len Pulles

” Het voelt al snel vertrouwd ”

“Na mijn scheiding was mijn leven nogal een puinhoop. Ik kon mezelf er niet toe zetten om mijn huis op te ruimen en overbodige spullen weg te doen. Door alles wat er gebeurd was, zat mijn hoofd zo vol dat ik ook van alles vergat. Na lang aarzelen toch maar een organizer ingeschakeld en het bleek te klikken met Heleen! Ze heeft mij niet alleen geholpen met het organiseren van mijn spullen, maar we hebben ook samen gekeken naar hoe ik mijn tijd en agenda beter kon indelen. We deden het stapje voor stapje, in mijn tempo: super! Ik ben blij met het resultaat, ik voel me weer prettig in mijn huis en ben blij dat deze klus van mijn lijst kan! Heleen is nuchter en praktisch ingesteld. Daarbij kan ze ook goed luisteren en voelt het al snel vertrouwd.”

” Het geeft zo’n opgeruimd en opgelucht gevoel ”

Heleen heeft geholpen met het organiseren en opruimen van mijn trapkast en papieren administratie. Heleen is kordaat, gezellig, weet van  doorpakken en helpt je besluiten maken. Met een goede dosis humor maakt het deze klus ook wat luchtiger.
Het geeft zo’n opgeruimd en opgelucht gevoel. Iedere keer als ik de kast opendoe een beetje trots en hoe fijn, alles meteen terug te vinden. Inspiratie voor de volgende klus in huis.

” Ze straalt rust uit, luistert goed en is een aanpakker ”

Ik en mijn man zagen er zo tegenop om te gaan opruimen en dingen weg te doen. We moesten wel, want we gaan kleiner wonen. Gelukkig heeft Heleen ons hier naar volle tevredenheid mee geholpen. Ze straalt rust uit, luistert goed en is een aanpakker. We dachten lang dat we het zelf wel zouden kunnen, maar we zijn heel blij dat we haar toch hebben ingeschakeld!

“ écht een aanrader! ”

“ Ik zag ertegen op, maar wat een topervaring! Heleen heeft mij geholpen met het organiseren van mijn kast en kleding. Heleen is ontzettend aardig en rustig in de omgang en geeft je tips om het overzicht weer te krijgen. Met haar professionele hulp krijg je echt een andere kijk waardoor ik zelf ook zin had om weer aan de slag te gaan. Écht een aanrader! Cadeautje voor jezelf dus zeker doen! Bedankt Heleen voor je hulp, dit had ik echt nodig! ”

“ Wat een fijne ervaring ”

“ Wow, ik moet echt zeggen, wat een fijne ervaring! Mijn kledingkast was eerst één grote puinhoop, maar nu is het serieus super georganiseerd. Heleen is geduldig en moedigt aan op de moeilijke momenten, luisterde echt naar wat ik wilde en had meteen een plan. Ik hikte aan tegen het opruimen, maar samen waren we er zo doorheen en we hebben ook nog veel gelachen! Serieus, als je ook maar een beetje worstelt met rommel, moet je haar echt eens proberen!”