georganiseerd verhuizen

Je weet dat het moment van verhuizen eraan zit te komen, maar het liefst schuif je het nog even voor je uit. Je moet zoveel plannen en regelen en ondertussen gaat je dagelijkse leven ook gewoon door. Of (één van) je ouders gaat kleiner wonen en zij hebben jouw hulp nodig. Je wil hen natuurlijk helpen, maar waar haal je de tijd vandaan? Dit soort situaties kunnen een hoop stress opleveren.

Gelukkig is er heel wat mogelijk om die stress zo minimaal mogelijk te houden! Hoewel verhuizen een hele klus is, is het ook het moment om overbodige spullen uit je leven te zetten. Zo kan jij of jouw naaste helemaal fris aan deze nieuwe fase beginnen.
Ik kan jou op verschillende manieren helpen om deze periode zo goed mogelijk door te komen:

  • Vóór de verhuizing helpen jouw spullen op te ruimen en te ordenen. Zo verhuis je geen overbodige spullen mee. Ik raad je aan om hier ruim voor de verhuisdag mee te starten. Zo heb je voldoende tijd en voorkom je onnodige stress en onrust.
  • Je huis verkoopklaar maken. Ik kijk met de blik van een potentiële koper naar jouw huis. Ik zorg ervoor dat de uitstraling van jouw huis zoveel mogelijk aansluit op de vraag in de markt.
  • Aanwezig zijn op de uitpakdag en ervoor zorgen dat jouw spullen georganiseerd op de juiste plek terechtkomen.
  • Advies geven over hoe je nieuwe huis in te richten zodat je maximaal gebruik maakt van de ruimte.