Kledingkast organiseren

Ben jij helemaal klaar met jouw uitpuilende kledingkast? Is het steeds weer een wonder dat je gevonden hebt wat je zocht? En heb je dan ook nog eens wéér niks om aan te trekken? Ontdek dan samen met mij hoe jouw kledingkast jou blij kan maken in plaats van gefrustreerd.

Voortaan weet je weer wat je zoal bij elkaar hebt geshopt (dit kan even schrikken zijn) en trek je binnen no time jouw favoriete items uit de kast. We gaan jouw hele kast opnieuw organiseren. 

Het kan zijn dat je moeilijk afscheid kan nemen van bepaalde stukken, omdat je het zonde vindt of omdat ze best prijzig waren. Misschien helpt het dan om te bedenken dat de kleding eventueel verkocht kan worden. Naar de kringloop brengen is ook een optie. 

Zo maak je iemand anders er blij mee en hou je er misschien ook nog iets aan over.

En wat het kledingstuk ook heeft gekost: als je het item hebt, maar het niet gebruikt, is het geld al verspild, of je het nou bewaart of niet. Het zal je verbazen hoeveel opluchting en ruimte je ervaart als deze klus geklaard is!

Stylingadvies

Vind je het prettig om tijdens deze klus meteen wat stylingadvies te krijgen? Dat kan! Naast professional organiser ben ik ook gecertificeerd imagostylist. Ik kan jou helpen om te kijken welke kleding bij jou past en welke kleuren jou nog mooier maken.