Hi! Leuk dat je er bent! Dat betekent namelijk dat je de eerste stap hebt gezet naar een meer georganiseerd leven, op welk gebied dan ook!

Wil je meteen een (vrijblijvende) afspraak plannen om kennis te maken? Neem dan contact op! Als je eerst meer over mij wil weten, lees dan vooral verder!

Heb je vaak zo’n onrustig, gestrest gevoel? Het gevoel overspoeld te worden door alle dingen die geregeld moeten worden? Je hebt het druk. Er is zoveel te doen en alles lijkt belangrijk. Je weet wel dat er iets moet veranderen, maar je weet niet zo goed waar te beginnen.

Hoe zou je leven eruit zien met meer overzicht en structuur? Hoe zou het zijn als de dagelijkse dingen gewoon wat makkelijker zouden gaan? Hoe zou je je voelen als je meer tijd en rust in je hoofd hebt?

Je bent zeker niet de enige die hiermee worstelt. Ik zie steeds meer mensen met dezelfde vragen. ‘Hoe doe jij dat toch? Bij jou is alles in huis altijd zo georganiseerd en opgeruimd’ ‘Hoe plan je alles toch zo dat je niets vergeet en altijd op tijd bent?’

Ik ben uiteraard ook niet perfect en bij mij gaan dingen ook wel eens mis. Maar niet vaak. Het talent om te organiseren zit in mij en ik vind het ook nog eens leuk om te doen.

Ook ik heb een druk leven. Ik ben co-ouder van mijn tweeling van 11 en heb een partner die ook 2 kinderen heeft. Dat zorgt voor veel afstemmen en plannen met de andere co-ouders. En dan willen we ook nog graag tijd met elkaar hebben. En tijd voor onszelf. Je begrijpt, dat is een hele uitdaging.

Het scheelt heel veel als alles qua planning en organisatie dan op rolletjes loopt.

Ik ervaar weinig stress en hou tijd over voor de dingen die ik leuk vind.

Alles lezen wat los en vast zit bijvoorbeeld. Ik wil graag alles weten en draaf daar soms een beetje in door.

De creatieveling in mij komt tot uiting in (zelden-de-moeite-waard-om-op-te-hangen) schilderijen, maar ook in taartjes bakken met mijn kinderen.

Life hacks vind ik razend interessant (mijn favoriet: even met een fohn op die rottige stickers op plastic dozen blazen en je trekt ze er zo vanaf. En ja, nu neem je wel die irritante lijmresten mee).

En ja, natuurlijk hou ik ook van vakantie. En van gezellig borrelen. En van lekker eten, maar daar houdt iedereen van.

Alle rust die ik ervaar door georganiseerd te leven gun ik jou ook. Dus kun je wel wat hulp gebruiken? Je bent hier op het goede adres. Ik kijk met jou naar wat je belangrijk vindt in het leven en wat er in de weg staat om jouw leven zo ontspannen mogelijk te leiden. Zonder chaos en andere obstakels.

P.S. Mis je mijn professionele achtergrond nog? Je kunt ‘m hier vinden.