geboorte organiseren

Er zijn ouders die ruim voor de geboorte van hun kind alles tot in de puntjes geregeld hebben. Van kleding in alle maten tot luiers, flesjes, opvang en planningen voor na de geboorte. En er zijn ouders die daar mee wachten tot het laatste moment of zelfs tot na de geboorte.

Je kunt wel raden tot welke groep ik behoor. En wat was het fijn om alles te hebben geregeld toen mijn tweeling zich (onverwachts) aandiende. Als jij bij de tweede groep hoort, kun je misschien wel wat hulp gebruiken.

Er komt enorm veel op je af als er gezinsuitbreiding komt. Naast al het moois dat het je brengt, zijn er soms ook moeilijke momenten met lastige emoties. Het is fijn als daar ook ruimte voor is.

Ik help jou en je familie graag met de voorbereiding op dit bijzondere moment. Ik maak met jou een checklist van alles wat je nodig hebt. En minstens zo belangrijk: alles wat je niet persé nodig hebt (en geloof me, dat is een heleboel). Ik kan je adviseren over hoe je je huis voorbereidt op de komst van heel veel extra spullen en ik kan je begeleiden bij het maken van schema’s (wie doet straks wat, welke extra hulp kun je inschakelen).

Kortom alles om ervoor te zorgen het achter de schermen zo soepel mogelijk verloopt. De slapeloze nachten en de vieze luiers kan ik je niet besparen. Ik kan je wel helpen om alles er omheen zo makkelijk mogelijk te maken. Zodat je meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten van deze bijzondere tijd.